Sporters

Veiligheid is geen optie, maar een voorwaarde als je (alleen) buiten gaat sporten. Een ongelukje zit helaas in een klein hoekje… zeker tijdens het wielrennen, skiĆ«n, hardlopen, skeeleren of welke activiteit dan ook.

We hebben niet alleen producten voor de individuele sporter, maar ook concepten voor evenementen, clubs, bonden en verenigingen. Iedereen is immers gebaat bij veiligheid, een veilig gevoel en adequate hulp.

Bekijk alle producten

Ouderen

Ouderen, zelfstandig of in andere woonvormen, zijn vaak afhankelijk van hulp van diverse begeleiders, zorgmedewerkers en/of familie. Dat kan zo simpel zijn als een telefoonnummer voor nood, maar ook allerhande ander (medische) informatie.

Hand-in-hand gaat in dit geval vaak de behoefte van begeleiders, hulpverleners en anderen om bepaalde informatie te hebben. Het mes snijdt hier aan twee kanten: denk maar eens aan de beschikbaarheid van dieetinformatie.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Gevaarlijke beroepen

Veiligheid is geen optie. We hebben daarom een oplossing die zorgt voor de juiste informatievoorziening in noodgevallen. Het beperkt risico, vermindert schade en bevordert hulpverlening.

Onze oplossing past perfect in een kwaliteits- en veiligheidssysteem om medewerkers goed te helpen, maar ook om (bedrijfs)schade te beperken.

Vraag naar de speciale mogelijkheden

Kinderen

We realiseren ons allemaal dat kinderen kwetsbaar zijn. Ook als ze kerngezond zijn en lekker in de branding, op het trapveldje of met klasgenootjes spelen buiten schooltijd en/of schoolreisjes.

Een minimale voorwaarde vinden we het meegeven van een noodnummer, maar onze ervaring reikt verder dan die oplossing. We adviseren graag!

Lees alles over Safe-id

Aan de gang met je nieuwe Safe-iD tag?

Activeer je tag en maak je profiel gereed