Samenwerkingspartners

Safe-iD is voor alle mensen die vanwege de aard van hun activiteit (sporten, werken) en/of hun gezondheidssituatie het risico lopen in een situatie terecht te komen waarin snelle informatievoorziening van belang is om de juiste hulp te bieden.

Om zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk die kans te bieden werken we graag samen met bedrijven, zorginstellingen, clubs, bonden, evenementen, goede doelen, winkeliers, producenten en patiëntverenigingen.

Segmenten

Safe-iD heeft oplossingen, diensten en producten voor (buiten)sporters, kinderen, ouderen, patiënten en werknemers in gevaarlijke beroepen. Daarnaast kan ook de persoonlijk situatie een belangrijke overweging zijn.

Denk bijvoorbeeld eens aan het hebben van een chronische aandoening, het hebben van een pacemaker of een serieuze allergie. Informatie daarover kan van groot belang zijn in voorkomende (nood)gevallen. Lees hier meer over onze gebruikersgroepen.

Diensten voor partners

Onze oplossingen en diensten zijn met ‘standaard bouwblokken’ iedere keer samen te stellen tot maatwerk voor onze partners. Altijd gericht op de passendheid van jouw doel- of belangengroep!

Een evenement kan gebruik maken van startnummerintegratie, een zorginstelling van speciale opbouw van cliëntprofielen. En zo hebben we een heel scala aan diensten: klantenservice op locatie, expo deelname, affiliate marketing, gemeenschappelijke campagnes, deelname, winkelinrichting, landingspagina’s, demonstraties, productontwikkeling en meer…. we doen graag gewoon mee!

Onze huidige partners

Na de overname in november 2018 hebben we Safe-iD, ‘the original’, klaargemaakt voor verdere groei met meer mogelijkheden tot samenwerking. Een aantal van onze huidige klanten heeft ons zo ver geholpen.

Die huidige klanten presenteren we trots als voorbeeld voor anderen. Lees daarom binnenkort verder op de speciale pagina’s over Menzis SamenGezond, TRI HARD series triathlon, Zorginstelling de Wever, Faber Sport Heerenveen, CheckYourSafety, De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, Cliniclowns, De Dementiewinkel.nl, ProRun en de speciale projecten met goede doelen als KiKa.

Aan de gang met je nieuwe Safe-iD tag?

Activeer je tag en maak je profiel gereed