Wat is Safe-iD?

Safe-iD is een digitaal platform waarin je als abonnee een profiel aanmaakt met je persoonlijke en medische gegevens om vrij te geven in geval van nood of andere hulp. Met Safe-iD heb je virtueel en altijd je gegevens bij je. Je bepaalt zelf welke informatie je wel of niet wilt tonen en wijzigen. Jouw profiel met alle informatie staat veilig opgeslagen in onze datacenters.

Bekijk het voorbeeldprofiel van Dave

Hoe werkt Safe-iD ?

In het geval van nood kunnen hulpverleners snel en gericht hulp bieden door het scannen van je persoonlijke QR-code op de zogenaamde ‘tag’ van je Safe-iD product. Met een Safe-iD product heb je namelijk altijd je medische en persoonlijke gegevens bij je.

Na aankoop van je product, activeer je op onze website de unieke code op je tag. Na activatie maak je een account en abonnement aan. Je betaalt €0,01 voor de eerste 'gratis' 30 dagen. Daarna blijf je lid voor €8,99 per jaar. Je kunt direct je profiel invullen met gegevens zoals: het (nood)nummer van thuisblijvers en partners, allergieën, huisarts en andere bijzonderheden.

Je profiel staat veilig opgeslagen op ons digitale platform. Je kunt zelf en op ieder moment bepalen welke informatie je wilt invullen en wijzigen.

1
Vul jouw persoonlijke en medisch profiel in
2
Draag jouw Safe-iD met QR-code
3
Jouw gegevens zijn scanbaar voor hulpverleners
Meer weten over onze oplossing?

Waarom Safe-iD?

Veiligheid is geen optie. We hebben daarom een oplossing die zorgt voor de juiste informatievoorziening in noodgevallen. Het beperkt risico, vermindert schade en bevordert hulpverlening.

Jouw iD wordt ontsloten via een QR-code, die simpel te scannen is met behulp van de camera op je mobiele telefoon. Jouw noodnummer (ICE) en alle belangrijke gegevens verschijnen in de browser.

Meer nieuw en info

Voor wie is Safe-iD?

Niet voor niets is ons motto ‘BUITENgewoon herkenbaar’ De Safe-iD oplossingen en producten zijn met name gericht op outdoor activiteiten van sporters, kinderen, ouderen en werknemers in buitenberoepen.

Voor de verschillende doelgroepen hebben we op maat gemaakte producten. Zo is voor een wielrenner een helmsticker ideaal, terwijl in het dagelijks gebruik een modieuze bracelet in het oog springt.

Ga naar de producten

Meest verkochte producten

Veelgestelde vragen

In de loop van de jaren hebben we veel hele goede vragen gekregen. We kunnen ons voorstellen dat jouw vraag al eens eerder is gesteld en beantwoord. We zijn zo compleet mogelijk en hebben alle onderwerpen keurig in groepen gerangschikt.

Je eigen vraag stellen?
info@safe-id.nl

Aan de gang met je nieuwe Safe-iD tag?

Activeer je tag en maak je profiel gereed