TRI HARD Series en Safe-iD breiden samenwerking uit: mooie deal voor atleten.

Verhoogde veiligheid ook tijdens trainingen

Nadat TRI HARD Series en Safe-iD eind vorig jaar – 18 september 2020 om precies te zijn – een samenwerking aankondigden, wordt die samenwerking nu geïntensiveerd. Uiteraard profiteert iedere deelnemer van de 5 races 2021 van Safe-iD op het startnummer. Maar door die verdere samenwerking wordt de veiligheid van atleten niet alleen tijdens de TRI HARD Series verhoogd, maar ook  tijdens trainingen, eventueel andere wedstrijden en/of dagelijks gebruik.

“Erg veel positieve reacties en toegevoegde waarde”

“De samenwerking met Safe-iD gaf ons de mogelijkheid om onze atleten tijdens de laatste races van vorig seizoen kennis te laten maken met een innovatief veiligheidsconcept: via de Safe-iD QR-code die op de TRI HARD Series startnummers stond, konden de persoonsgegevens van atleten direct worden opgevraagd wanneer dat nodig was, bijvoorbeeld in geval van nood.

We hebben erg veel positieve reacties op deze samenwerking ontvangen en zijn heel tevreden over de toegevoegde waarde op het gebied van veiligheid voor onze atleten. Na leuke gesprekken met Safe-iD hebben we daarom ook besloten om nu een stap verder te zetten”, legt organisator Jefry Visser uit.

Voordeel met een speciale TRI HARD Series deal

Die nieuwe samenwerking levert atleten ook meteen een mooi voordeel op, want door via jouw TRI HARD account een zogenaamde ‘watchtag’ met jaarabonnement aan te schaffen voor slechts €9.99 , profiteer je niet alleen van een enorme korting, maar zorg je er ook voor dat hulpverleners in geval van nood binnen de kortste keren jouw persoonsgegevens bij de hand hebben.

“Hoe vervelend ook, maar een ongeluk zit soms in een klein hoekje”, legt Erik Simons, Managing Director bij Safe-iD, uit. “Wat is er dan prettiger dan zo veilig mogelijk en goed voorbereid aan je training te beginnen? Het antwoord is even simpel als logisch: veiligheid moet altijd voorop staan. Als Safe-iD ondersteunen we dat idee met deze watchtag omdat we dat zó belangrijk vinden. Bovendien gaat het veel verder dan alleen een noodnummer. Het profiel dat erbij hoort kent bijna geen grenzen aan de informatieverstrekking en je kunt nu zelfs je licentie en elk ander belangrijk document uploaden en meenemen.”

Meer informatie over Safe-iD

Traditiegetrouw vragen evenementen tijdens de inschrijving aan deelnemers de zogenaamde ‘health risk factors’ en  een noodnummer. Die wordt opgeslagen voor gebruik door het medisch team. Daarnaast is er op startnummers altijd plek om die informatie ook handgeschreven mee te nemen.  Met Safe-iD is het makkelijker om in te vullen, is het profiel completer en tegelijkertijd is de bruikbaarheid van die gegevens sterk vergroot.

Erik  vult aan: “We bieden hele duidelijke en vooral toegevoegde waarde met deze vorm van informatievoorziening. Door het gebruik van QR-codes kan iedereen in een noodgeval de informatie raadplegen met behulp van een smartphone. Daarnaast is de informatie completer en leesbaarder. Dat leidt tot beperking van mogelijke schade en een veilig gevoel voor alle betrokkenen.”

Lees vooral verder op deze site of neem contact op met ons team

Over TRI HARD Series

Die ‘serie’ van professioneel georganiseerde, veilige triathlons met uitdagende parcoursen en sterke deelnemersvelden bestaat uit de volgende wedstrijden:

  • TRI DUIN ALMERE op 30-5-2021
  • TRI NIJMEGEN op 5-6-2021
  • TRI HUIZEN op 13-6-2021
  • TRI AMSTERDAM  op 20-6-2021
  • TRI ROTTERDAM op 11-7-2021

Voor alle informatie ga je uiteraard naar de website van TRI HARD Series

TRI HARD Series en Safe-iD breiden samenwerking uit