Safe-iD in de Qoodybag

 

Welkom bij de informatiepagina voor deelnemers van het Zorg en Zekerheid Circuit. We helpen hardlopers graag. Niet alleen met korting in dit geval, maar vooral voor een veilig gevoel onderweg tijdens jouw runs, trainingen en het dagelijks leven. En, al draag je het wellicht niet voor je eigen veilige gevoel mee… doe het dan vooral voor dat van je partner of andere thuisblijver.

“Safe-iD is een digitaal platform waarin een profiel aanmaakt met je persoonsgebonden gegevens om vrij te geven in geval van nood of andere hulp. Met Safe-iD heb je virtueel en altijd je gegevens bij je.”

 

Hoe werkt het

Als deelnemer van het Zorg en Zekerheid Circuit krijg je 25% korting, 30 dagen gratis lidmaatschap en nog levenslange korting ook.. Je kunt je profiel invullen, jouw product testen en kiezen of je gebruik wilt maken van alle mogelijkheden van Safe-iD. Volg de stappen hieronder om BUITENgewoon herkenbaar te worden.

1
Kies en bestel een product in de shop
2
Gebruik allebei de kortingscodes uit de Qoodybag
3
Meld je aan als nieuwe klant. Gewoon met je e-mailadres
4
Vul je persoonsgebonden gegevens direct in
5
We sturen meteen jouw producten op
6
Bij ontvangst van jouw Safe-iD koppel je deze aan jouw profiel
7
Scan de QR-code ter controle en ga BUITENgewoon herkenbaar onderweg
Bekijk en bestel jouw Safe-id

Over het loopcircuit

Het Zorg en Zekerheid Circuit is het grootste recreatieve virtueel loopcircuit van Nederland. Het Zorg en Zekerheid Circuit heet voor seizoen 2020 – 2021 het Virtueel ZZ Circuit.

Er is gewerkt aan een uniek concept tijdens de onmogelijkheid van reguliere evenementen: acht virtuele runs die je met elkaar kunt doen. Op je eigen planning,  met je eigen route, maar corona proof en wel in Circuitverband.  Op de website lees je alles over het Virtueel ZZ Circuit.

Ga naar ZZ Circuit

Over Qoodybag

Met de digitale Qoodybag profiteren deelnemers van allerlei leuke voordeelacties. Een echte plus voor sponsors, evenementen en hun deelnemers. Een paar voordelen op een rijtje:

  • Speciale waarde voor deelnemers
  • Extra mogelijkheid voor sponsoren
  • 100% digitaal en milieuvriendelijk
  • Alles volledig verzorgd!
Ga naar Qoodybag

Aan de gang met je nieuwe Safe-iD tag?

Activeer je tag en maak je profiel gereed