We beschouwen onze klanten niet alleen als abonnees, maar nog veel meer als lid van ons platform. We werkten, werken en blijven werken aan een netwerk van relevante partners waarmee we leuke dingen kunnen doen voor jou. In dit geval laten we je voordelig kennismaken met de QWIN-producten.

Over QWIN

Welke sport je ook beoefent en welk doel je ook nastreeft, met QWIN Supplements kan je altijd rekenen op support! QWIN Supplements is hét Nederlandse supplementenmerk voor iedere sporter. Supplementen die écht de support geven waar jouw lichaam om vraagt, zowel voor, tijdens als na je prestatie. Onze missie is een zinvolle bijdrage leveren aan het behalen van persoonlijke doelen van de actieve gezondheidsbewuste consument, recreatieve sporters en topsporters.

Kennismakingskorting via Safe-iD

Safe-iD gelooft in de passendheid voor deze doelgroepen en is daarom blij je kennis te laten maken met het merk QWIN. Om het succes van jouw trainingen en toekomstige races te ondersteunen draag je natuurlijk niet alleen een Safe-iD, maar denk je natuurlijk ook aan jouw voeding. Ga daarom nu snel naar www.qwin.nl, en gebruik de kortingscode SAFE2020 voor jouw korting van 10% korting op het complete assortiment QWIN-producten. Dat is voordelig kennismaken met de QWIN-producten!

Deze code is geldig t/m 30 november 2020.

Ook lid worden van Safe-iD? Klik hier voor een SOS-armband of ander passend product