Onze partner NL Tour Rides, bekend van alle fantastische wielertoertochten in Nederland, kreeg zo bijzonder veel positieve reacties op hun idee van een speciaal hart voor de zorg wielershirt dat het nu te bestellen is. Bij Safe-iD vinden we dat natuurlijk niet alleen geweldig van NL Tour Rides, maar vooral voor onze helden in het wit. Bij aankoop van het shirt van €35 inclusief verzendkosten gaat €15 direct naar het Rode Kruis.

Donatie aan het rode kruis

Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen en solidair te zijn. Na alle publicaties rondom de oproep van het KNMG om een hart onder de riem van het zorgpersoneel te steken, heeft NL Tour Rides besloten het wielershirt te laten produceren en dit te koppelen aan een donatie aan het Rode Kruis.

Speciale HELDENRIDE

De actie bestaat niet alleen uit de waardering, de aandacht en de donaties, maar de sympathieke organisator heeft er ook wat voor de fietser aan gekoppeld: Een heuse heldenride. Als eerbetoon aan alle zorgmedewerkers fietsen we samen een prachtige toertocht op een nader te bepalen tijdstip. Alle ‘Zorg Helden’ die ook fietsliefhebber zijn, mogen gratis met hun gezin/familie meedoen en een dag genieten van hun favoriete sport in een compleet verzorgde toertocht. Blijf op de hoogte van de planning door je aan te melden op de nieuwsbrief van NL Tour Rides

Meer informatie en direct bestellen

Inschrijven doneren en extra informatie: https://www.nltourrides.nl/product/hart-voor-de-zorg-wielershirt/
Website: https://www.nltourrides.nl/
Mail: info@tourrides.nl