Het afgelopen jaar hebben we met vereende krachten een geheel nieuwe weg ingeslagen met een nieuw platform, een aantal enthousiaste nieuwe premium partners en heel veel ideeën. Een voor een gaan we verkennen en doorontwikkelen. We denken het echter niet altijd zelf het beste te weten en staan open voor jouw ideeën.

Bestands-upload en benoem je tags

Twee ontwikkelingen komen er op korte termijn aan. Ten eerste is dat de mogelijkheid om per Safe-iD tag aan te geven waar je die draagt. Zoals je weet kan je tot maximaal 5 verschillende tags koppelen aan hetzelfde abonnement. Dan is het wel handig om te weten dat de PS0/rTl6x in je blauwe schoenen zit en de BR1/dgT54 je KiKa bandje is.

Het tweede dat we gaan verzorgen is het uploaden van een of meerdere bestanden. We zijn nu aan het uitzoeken hoe we dat het beste kunnen doen, maar we weten al dat sommige abonnees het fijn vinden een kopie van hun verzekeringspasje, duinkaart of identiteitsbewijs op die manier mee te nemen in het profiel. We zijn ook in gesprek met de organisaties achter deze producten om wellicht nog een stap verder te gaan.

Beloning: deelname aan een NL Tour Ride

Het is natuurlijk geweldig als we vernieuwing en voortgang kunnen boeken op basis van wat jullie, onze klanten en abonnees, willen. Maar dat hoeft natuurlijk niet voor niets. De beste ideeen, die we ook daadwerkelijk uit kunnen gaan voeren belonen we met 2 deelnamebewijzen aan een van de NL Tour rides wielertoertochten.

Laat je idee achter via de mail: dave@safe-iD.nl