Menzis SamenGezond en Safe-iD belonen jouw gezonde leefstijl met mooie kortingen en acties. SamenGezond en Safe-iD zien een perfecte match tussen het gezondheidsprogramma activiteiten en de veiligheid. Vandaar presenteren zij trots hun partnerschap. Op de website van Menzis staat te lezen: “Het programma met app geeft deelnemers inzicht in hun eigen gezondheid. Door coaching, tips, blogs en weekdoelen krijgen zij handvatten om aan hun leefstijl te blijven werken”. Het gebruik van Safe-iD bij die (nieuwe) lijfstijl is een

SamenGezond gezondheidsprogramma

Op de website van Menzis staat te lezen: “Het programma met app geeft deelnemers inzicht in hun eigen gezondheid. Door coaching, tips, blogs en weekdoelen krijgen zij handvatten om aan hun leefstijl te blijven werken”… “Het coacht op beweging, maar ook op voeding, slaap en ontspanning. Tienduizenden deelnemers zijn maandelijks actief en ervaren een betere gezondheid. Bijvoorbeeld dankzij een gezonder gewicht, op tijd rust en minder alcohol. Meedoen is gratis.” Directeur Gijs Rotteveel bij Menzis zegt: “We worden steeds ouder, en dat is goed nieuws. Aan de andere kant groeit het aantal mensen met een chronische ziekte. Zoals diabetes type 2, COPD of hart- en vaatziekten. Voor een groot deel heeft dat met onze leefstijl te maken. En daarop kun je vaak zelf invloed uitoefenen. Door te stoppen met roken, gezond te eten, af te vallen, te sporten, erop uit te gaan, stress te voorkomen; noem maar op”

De link met Safe-iD

Meedoen is gratis en voor iedereen: jong en oud, ziek en gezond, verzekerd en niet-verzekerd bij Menzis. Het coachen op bewegen brengt ook de verantwoordelijkheid met zich mee dit verantwoord te doen. Met de juiste coach, het juiste programma, de juiste balans, de juiste kleding en accessoires, maar ook met de juiste veiligheidsmaatregelen. Juist in combinatie met deelnemers met een allergie, aandoening of andere bijzonderheden is Safe-iD passend bij SamenGezond: alle deelnemers wordt aangeraden om belangrijke gegevens mee te nemen. In voorkomende (nood)gevallen kan men dan beter geholpen worden. Dat kan zijn een belangrijke aanwijzing bij gebruik van medicijnen of een aandoening als epilepsie, maar het kan ook zo simpel zijn om even een te bellen met een thuisblijver.

Punten, voucher, korting in de SamenGezond webshop

Als je met SamenGezond werkt aan je gezondheid, dan beloont SamenGezond je met punten. Deze punten kun je inwisselen in de webwinkel voor populaire producten zoals die van Safe-iD.

In de online webshop vind je een rijk assortiment aan producten zoals huishoudelijke apparaten, elektronica en sportartikelen en diverse kortingsvouchers. Spaar voor kortingsbonnen voor interessante cursussen als EHBO en reanimatie of wissel je punten in voor een preventieve gezondheidscheck bij een fysiotherapeut of diëtist. Zin in een dagje uit? In de SamenGezond webshop kan je ook kortingsbonnen bestellen voor een dagje uit met korting. Kies bijvoorbeeld voor een bioscoop voucher of ga naar de sauna met korting. Zo ben je altijd voordelig uit simpel door gezond te leven.

In de samenwerking met Safe-iD profiteer je via een voucher van €3,- korting op jouw product en ook nog eens een maand gratis abonnement.

Safe-iD doet mee met het maatschappelijk belang

Natuurlijk kijken SamenGezond en Safe-iD naar het programma van en voor de deelnemers, maar er is meer… SamenGezond helpt de ongewenste trend van toenemende gezondheidsproblemen als Obesitas en andere chronische aandoeningen te keren door mensen te leren en te motiveren wat zij zelf kunnen doen om zich fitter te voelen. Safe-iD heeft als achterliggende gedachte dat de beste hulp op basis van de juiste informatie leidt tot minder schade. Minder schade voor de gezondheid, maar ook voor de gezondheidszorg op lange termijn.

Dat doen beide partners uiteraard niet alleen vanuit zichzelf, maar ook voor tal van partners als de Nationale Diabetes Challenge, de Hartstichting,  Nationaal Ouderenfonds en meer. Allemaal met hetzelfde doel: het versterken van de leefkracht.

Meer informatie en meedoen

Alle informatie ober het programma is te vinden op de website van SamenGezond, maar meteen aanmelden voor de app en het uitgebreide programma kan natuurlijk ook:

Download SamenGezond in de appstore

Hashtags

#Menzis #SamenGezond #leefstijl #gezondheid #gezondheidsprogramma #coaching #weekdoel #beweging #voeding #slaap #rust #ontspanning #gezondgewicht #stoptober #stoppenmetroken #chronischeziekte  #allergien #aandoeningen #diabetes #COPD #hartvaatziekten #outdoor #sport #noodnummer #donor #SOS-armband  #veiligheid  #identificatie #Hartstichting #BasvandeGoorFoundation #Ouderenfonds