QR-code maakt hulp makkelijker, sneller en effectiever. Met dit informatiebericht  voor hulpverleners informeert Safe-iD iedereen zo compleet mogelijk over deze innovatieve toepassing.

“Cruciale medische gegevens moeten beter beschikbaar zijn voor artsen… Als niet duidelijk is of de patiënt al onder behandeling staat voor bijvoorbeeld hartklachten, kan dat voor complicaties zorgen” …. aldus (toenmalig) minister Bruins voor Medische Zorg in de Volkskrant. Safe-iD biedt de oplossing, omdat gegevens niet meer afhankelijk zijn van (toegang tot) verschillende decentrale systemen. Gegevens worden onder eigen regie meegenomen door de drager zelf.

Met het succes van Safe-iD komen professionele hulpverleners, vrijwilligers en omstanders steeds vaker een QR-code tegen voor het verstrekken van deze gegevens in voorkomende (nood)gevallen. Tijd voor een uitgebreid bericht om ervoor te zorgen dat ook iedereen weet wat het is, wat het doet, hoe te gebruiken.

Download hier en lees het volledige informatiebericht in PDF. We vragen je vriendelijk om de inhoud zoveel mogelijk verder te verspreiden, zodat heel Nederland weet hoe te handelen bij het aantreffen van een van onze producten.

Voor alle aanvullende vragen, opmerkingen, tips of een aanvraag voor onze roadshow, zijn we bereikbaar via het contactformulier of telefoonnummer 020-261 1970.