Alsof het een kerstcadeau betreft, kunnen Safe-iD en Stichting Kinderen Kankervrij bekend maken dat zij de handen ineen slaan in de strijd tegen kinderkanker. Safe-iD steunt vanaf nu KiKa met een fantastische sponsorbijdrage: de poloshirts van de marathonlopers!

Mede-eigenaren van Safe-iD Paul Bune en Erik Simons spannen zich al jaren in als marathonlopers, ambassadeur en sponsor en zijn daarom bijzonder trots dat ook hun nieuwe bedrijf haar maatschappelijke betrokkenheid kwijt kan bij KiKa. Ook KiKa is verheugd, zij hebben namelijk niet alleen een sponsor erbij, maar vooral ook een team van mensen dat zich actief bezighoudt met het vragen van aandacht en donaties voor het goede doel.

“Safe-iD draagt niet alleen in financiële zin bij aan onze doelstellingen, maar ook in persoonlijke. Paul en Erik zullen bijvoorbeeld marathons blijven lopen, KiKa uitdragen bij hun zakelijke activiteiten en ook nog toegevoegde waarde bieden aan onze deelnemers” zegt Marijke Roskam desgevraagd. Paul vult graag aan: “natuurlijk is het voor ons fijn om zichtbaar te zijn in het netwerk van KiKa, maar belangrijker is dat wij producten en diensten verlenen die maatschappelijk ook van belang zijn. Daarom spreken we graag van de ideale maatschappelijke match”.