Al jaren steunt Safe-iD de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Namens ons goede doel zijn we trots om te melden dat ‘Run for KiKa Marathon’ een uniek coronaproof evenement organiseert om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen kinderkanker: de Run for KiKa Marathon Texel op 28 november 2020.

Texel Marathon voor KiKa

“Het kan!” staat er terecht met een uitroepteken op de website van Run for Kika Marathon Texel. Want deze gloednieuwe Run for KiKa Marathon op Texel is helemaal corona-proof. Vanuit jouw startvak op De Krim loop je langs de iconische vuurtoren, prachtige Texelse stranden en duinen zo naar de finish waar je feestelijk wordt onthaald!

Run for KiKa Marathon zorgt al jaren voor de ideale combinatie van sponsoring en donaties ophalen tegen kinderkanker en een ultieme marathon belevenis. Als een soort beloning voor al jouw inspanningen, trainingen, georganiseerde sponsoractiviteiten krijg je een geweldige beleving en eeuwige roem.

Het arrangement

Je ontvangt natuurlijk je startbewijs als je jouw sponsorteller hebt gevuld. Dat lukt eigenlijk altijd, waarna je je trots in je kledingpakket aansluit bij de steeds groeiende Run for KiKa Marathon familie. Die familie zal je altijd helpen (meld je gerust aan voor de besloten Facebook groep), maar ook vanuit de organisatie kan je rekenen op alle begeleiding met deelnemersbijeenkomsten en trainingslopen. Schema’s om je blessurevrij en fit over de finish te krijgen zijn ook beschikbaar. Vervoer regel je zelf, maar je kan met fiks korting verblijven op de Krim voor de ideale beleving. Uiteindelijk sluiten je jouw project natuurlijk af met de unieke finisher medaille.

Haal sponsoring en donaties

Een marathon is een grote prestatie. Voor die prestatie mag je gerust gesponsord worden. Groot en groots zelfs. Iedereen zet zich in om minimaal €950,- op te halen om de genezingskans de aankomende 5 jaar te verhogen van 75 naar 95%. Mede-runners, de KiKa-crew en zelfs special ambassadeurs per regio helpen je aan tips en tricks om zoveel mogelijk op te halen. Organiseer een (online)veiling, vraag om shirtsponsoring, verkoop je overtollige spullen of neem jouw netwerk mee voor een betaald rondje rennen op jouw favoriete parcours. Statiegeld acties en donatie potjes in winkels werken ook altijd.

Safe-iD doet mee

We geven je graag vast een zetje in de rug voor je sponsoring. Met de verkoop van Safe-iD KiKa bracelets en de reguliere producten kun je sponsoring verdienen voor jouw KiKa-project. Met een speciale zogenaamde affiliate link zorgen wij ervoor dat minimaal 25% van de door jou aangebrachte aankopen op jouw sponsorteller komt te staan. Stuur ons even een berichtje dat je geïnteresseerd bent en we helpen je op weg. Daarnaast is een van onze collega’s ook actief en zal mee rennen. Erik deed al eerder mee, Paul ook en zij helpen je graag met allerhande informatie over Safe-iD, KiKa en de combinatie van beide in Run for KiKa marathon.

Bestel zelf ook vast jouw KiKa Safe-iD Bracelet met 50% korting en 30 dagen gratis abonnement. Gebruik code KiKaTexelmarathon

Over KiKa

Alle specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen hiervan. In de afgelopen jaren is al veel winst geboekt! Jouw sponsorbedrag wordt ingezet voor:

  • Onderzoek naar genezing van kinderkanker
  • Verbetering van de kwaliteit van de behandeling
  • Ondersteuning Prinses Máxima Centrum
  • Vermindering van bijwerkingen na de behandeling
  • Voorlichting over kinderkanker

SCHRIJF JE DUS NU DIRECT IN

Meer informatie en vragen

Dit bericht is natuurlijk maar een deel het verhaal. Voor meer informatie verwijzen we graag naar: