“Wij zijn een gespecialiseerde sportfietsenzaak met een grote liefde voor de wielersport. Het is onze passie om de juiste fiets te matchen aan zijn eigenaar om zo uw droomfiets te creëren! Wij bieden niet het standaard pakket, maar juist dat beetje extra…” valt te lezen op de website van Bike Center Den Bosch. Beter gezegd: op de website van Hugo en Michelle, die die visie dagelijks uitdragen. Dat beetje extra wordt vanaf heden ook geboden met de gehele productlijn van Safe-iD.

“Wij staan volledig achter het product”

Tijdens het installeren van het winkelcommunicatiepakket met een grote ‘Dave’, een draaibare flexibele toonbankdisplay, informatiefolders en een demoproduct komen Hugo en Erik, mede-eigenaar van Safe-iD, in gesprek over de presentatie, de verkoop en de waarde voor de klanten. Erik vertelt trots dat het aanmelden en lid worden van Safe-iD een fluitje van een cent is en dus efficiënt plaats kan vinden in de winkel. Hugo reageert direct door te zeggen: “ook al is het zo makkelijk… wij geloven dat voor alle producten in de winkel wij alle tijd nemen om de mensen zo compleet mogelijk te informeren. Daarvoor nemen wij altijd de tijd. Natuurlijk is het meegenomen dat Safe-iD gebruiksvriendelijk is voor de ingebruikname, maar wij staan volledig achter het product en zullen daar ook veel aandacht aan besteden”.

Samenwerken als gepassioneerde ondernemers

Als echte sporters en ondernemers praten beide mannen verder over allerlei fietsen, merken, producten, dienstverlening en ‘het fietswereldje’. Het ene idee na het andere ontstaat. Van het samen ondersteunen van toertochten, het geven van clinics tot aan integratie van Safe-iD in lidmaatschappen. Alles komt eigenlijk neer op een simpel gegeven: samenwerken leidt tot mooie dingen.

Premium partnerschap

Het samenwerken als benoemd is belangrijk onderdeel van de samenwerking. Hugo en Michelle geven aan dat de dynamiek die ontstaat erg prettig is en leidt tot een duurzame samenwerking. “Voor Safe-iD is dat reden om Bike Center Den Bosch uit te roepen tot de eerste Premier Partner in Brabant. En dat is geen loze kreet. We komen nog deze winter in Den Bosch terug om aan te sluiten bij clinics. Daarnaast gaan we aan de gang met brede ondersteuning van bijvoorbeeld de goede doelen als Tour du ALS en leuke acties voor 2020. Wij zijn natuurlijk erg blij dat we nu ook in Den Bosch onze hele collectie kunnen aanbieden via Bike Center Den Bosch” vult Erik lachend aan.

Voor meer informatie 

  • komt u natuurlijk naar de winkel aan deRijstraat 28 in Den Bosch
  • de website http://www.bikecenterdenbosch.nl/
  • of bel voor meer informatie met Hugo en Michelle  via 073 – 822 18 99
  • of ‘Dave’ 020-261 1970