Voor het tweede jaar bundelen de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee en Safe-iD de krachten om alle schaatsers niet alleen tijdens de tochten maar ook daarvoor en daarna BUITENgewoon herkenbaar op weg te laten gaan. Safe-iD ondersteunt het unieke evenement met ruim 4.000 deelnemers met een toegankelijke aanbieding.

Enthousiaste reacties op aanvulling van de inschrijving

In 2019 vonden beide partijen elkaar in een kleine test door de diensten van Safe-iD aan te bieden in de speciale AEW winkel aan de Weissensee. Veel deelnemers reageerden enthousiast, waardoor er dit jaar is gekozen voor de aanwezigheid van het Safe-iD team als aanvulling op de inschrijfbalie.

“Vanuit AEW zijn natuurlijk alle mogelijke veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd en staat de medische dienst paraat, maar we vinden het daarbij een prima idee om je in staat te stellen middels een QR-code jouw belangrijkste gegevens mee het ijs op te nemen. Vooral ook omdat er buiten de toertochten om door deelnemers nog allerlei buitenactiviteiten worden gedaan op en rond het meer” aldus Hendrik-Jan van den Bogaart.

Special Edition Safe-iD met aanbieding

Als trotse partner van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee bieden we een ‘special edition’ AEW stickervel aan. De stickers zijn reflecterend en bijzonder geschikt voor zichtbare bevestiging op de schaats- en fietshelm. Het vel bevat naast de 2 QR-tags ook een sticker met het logo van het unieke schaatsevenement. Een praktisch product en een mooi aandenken. Bestel m hier in de webshop.

Voor meer informatie 

Alle informatie voor en over #AEW20 is uiteraard beschibaar via de websites van Safe-iD: respectievelijk die van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, maar je mag ook voor vragen contact opnemen met Erik, die Safe-iD zal vertegenwoordigen tijdens de gehele duur van het evenement. Gewoon in de informatietent aan het ijs of via de welbekende contactgegevens.