Lezersaanbieding Marathon Magazine Alternatieve Elfstedentocht

Nu een Safe-iD stickervel voor op jouw helm en/of frame
van €4,95 voor maar €3,- en 30 dagen gratis abonnement!!

Met Safe-iD heb je virtueel en altijd je gegevens bij je. Gewoon via een persoonlijk QR-code op een zogenaamde 'tag'. In voorkomende (nood)gevallen kunnen mede-deelnemers, teamgenoten, het medische team, de professionele hulpverleners of andere omstanders de code scannen om je beter te helpen. Gewoon met de Smartphone en natuurlijk 365 dagen per jaar.

Kijk maar eens naar het filmpje waar alle duidelijk wordt uitgelegd, door Dave, onze mascotte.

Maak direct gebruik van de AEW aanbieding

Hoe werkt Safe-iD?

In voorkomende (nood)gevallen kunnen medesporters, omstanders en/of professionele hulpverleners snel en gericht hulp bieden door het scannen van je persoonlijke QR-code op de speciale sticker van je Safe-iD product. Met dit Safe-iD product heb je namelijk altijd je medische en persoonlijke gegevens bij je. Met de stickers op bijvoorbeeld je helm.

Denk bij jouw belangrijke gegevens maar aan: het (nood)nummer van thuisblijvers, allergieën, huisarts, je zorgverzekeringsnummer en andere bijzonderheden die van belang zijn voor adequate hulp.

Bestel in de webshop jouw unieke stickervel met 2 QR-stickers. De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee/Marathon Magazine en Safe-iD zijn in staat geweest een speciale aanbieding te maken: 40% korting en 30 dagen gratis abonnement zonder verdere verplichtingen!.

Je profiel staat veilig opgeslagen op ons digitale platform. Je kunt zelf en op ieder moment bepalen welke informatie je wilt invullen en wijzigen.

1
Maak gebruik van de aanbieding via de productenpagina
2
Activeer de tags zodra ze binnen zijn
3
Maak je (medisch) profiel compleet
Ga naar de webshop voor jouw stickervel

Waarom Safe-iD?

Veiligheid is geen optie. We hebben daarom een oplossing die zorgt voor de juiste informatievoorziening in noodgevallen. Het beperkt risico, vermindert schade en bevordert hulpverlening.

Jouw iD wordt ontsloten via een QR-code, die simpel te scannen is met behulp van de camera op je mobiele telefoon. Jouw noodnummer (ICE) en alle belangrijke gegevens verschijnen in de browser.

Meer nieuw en info

Voor wie is Safe-iD?

Niet voor niets is ons motto ‘BUITENgewoon herkenbaar’ De Safe-iD oplossingen en producten zijn met name gericht op outdoor activiteiten van sporters, kinderen, ouderen en werknemers in buitenberoepen.

Voor de verschillende doelgroepen hebben we op maat gemaakte producten. Zo is voor een schaatser een helmsticker ideaal, terwijl in het dagelijks gebruik een modieuze bracelet in het oog springt.

Maak vast jouw account en profiel aan

Veelgestelde vragen

In de loop van de jaren hebben we veel hele goede vragen gekregen. We kunnen ons voorstellen dat jouw vraag al eens eerder is gesteld en beantwoord. We zijn zo compleet mogelijk en hebben alle onderwerpen keurig in groepen gerangschikt.

Je eigen vraag stellen?
info@safe-id.nl

Aan de gang met je nieuwe Safe-iD tag?

Activeer je tag en maak je profiel gereed