September Shoetag actie: 40% korting op jouw Safe-iD shoetag bij aankoop in september 2020.

De shoetag is handig voor iedere hardloper of wandelaar. Rijg de unieke tag door jouw veters van de schoenen die je gebruikt voor het rennen, wandelen, Nordic Walking of tijdens jouw buitenwerkzaamheden.

Ook voor bestaande klanten een aanrader, want hoe handig is het om ook een tag in je tweede of derde van paar schoenen te hebben. Nooit meer wisselen van tag en gewoon gratis bij te plaatsen in jouw bestaande profiel en lopende abonnement.

Bestel via in onze webshop en gebruik code ShoetagSeptember bij het afrekenen. De ‘September Shoetag actie: 40% korting’ is geldig tot en met 30 september 2020.

Hoe werkt Safe-iD bij nood? De QR-code wordt met de Smartphone gescand door een hulpverlener. Probeer maar door de QR-code van de foto te scannen…

Je neemt veilig en virtueel jouw persoonlijke en medische profiel mee. In dit geval op een shoetag, die je simpel in je schoenen rijgt. Kies zelf welke informatie in je profiel tevoorschijn komt als in nood de QR-code gescand moet worden. Je vindt uiteraard alle informatie terug op onze site, maar denk maar eens aan het telefoonnummer van jouw partner, informatie over jouw bijzonderheden als allergieën, aandoeningen, donorschap, medicijnen en alles wat maar van belang kan zijn om jou goed te helpen als er wat mis gaat.