Na de overname in 2018 hebben we als start-up van alles opnieuw aangepakt, ingericht en veranderd. Van de strategie tot de verpakkingen, van kleuren tot prijzen, van doelgroepen tot partners en alles wat daar tussenzit. Zo langzamerhand krijgt dat een plek en groeit het aantal nieuwe klanten die tevreden en met een veilig gevoel de deur uit gaan. Omdat we iedereen de beste dienst wensen en dat met verdergaande innovatie willen blijven garanderen is het tijd voor een commerciƫle sterke office manager met de eigenschappen van een duizendpoot.

We werken in een relatief klein team met grote ambitie. We richten ons op verschillende doelgroepen, gebruiken een groot scala aan promotie-, communicatie- en verkoopkanalen, hebben natuurlijk een eigen webshop en zijn heel vaak aanwezig op evenementen en bijeenkomsten. Daardoor groeit de behoefte aan iemand die daar overzicht in kan houden en in mee kan werken.

Voor jou als nieuwe duizendpoot zou het interessant moeten zijn om steeds te schakelen tussen taken en werkzaamheden en tegelijkertijd te kunnen leren en/of specialiseren.

Lijst van werkzaamheden

We vinden het van groot belang dat je enthousiast en ondernemend het team komt versterken en ondersteunen. Namelijk, als je uit het goede hout gesneden bent komt het ongetwijfeld goed. Voor alle duidelijkheid toch even wat kenmerken en werkzaamheden van deze nieuwe MBO(+) functie:

       • Je houdt je bezig met het plannen en organiseren van onze aanwezigheid op evenementen (uiteraard zodra die weer georganiseerd worden)
       • Je beantwoordt dagelijks binnenkomende klantvragen
       • Je ondersteunt de commerciĆ«le team met uitwerking van bezoeken, offertes en concepten
       • Je ondersteunt het marketingteam met alle uitingen op de offline en online kanalen, bijvoorbeeld door het zoeken naar interessante content en goed beeldmateriaal
       • Je helpt bij het verzorgen en versturen van de bestellingen en het bijbehorende voorraadbeheer
       • Je verzorgt correspondentie en klantcontact ter ondersteuning van het management

Al met al zoeken we dus een echte duizendpoot die het heerlijk vindt om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden in een dynamische en groeiende organisatie. Om voor de functie in aanmerking te komen helpt een goed CV, handigheid met Office toepassingen van Microsoft, enige kennis van en interesse in andersoortige software als CRM, Mailchimp en sociale media en natuurlijk een goede referentie.

Mail direct met Dave en laat ons weten waarom we graag met jou kennis maken: dave@safe-id.nl